top of page

Vrienden van de Harmonie

vrienden Party

Harmonie St. Caecilia Hoensbroek is een vereniging met meer dan 120 leden en behoort tot de grootste muziekverenigingen binnen de gemeente Heerlen. Een vereniging die centraal in de gemeenschap staat en waar we met recht trots op zijn! Dat de jeugd de toekomst heeft is duidelijk en daarom besteden we daar bij de harmonie extra aandacht aan. 

 

Er wordt bijzondere aandacht geschonken aan de muzikale opleiding van onze jongeren, in samenwerking met Schunck* Muziek en Dans. Met uw hulp en ondersteuning willen we dat ook in de toekomst graag zo blijven doen. Want: muziek maken dat is niet alleen leuk, maar ook goed. Je wordt er slim van en het is ook waardevolle bagage voor de toekomst.

 

Hart voor muziek

Muziek maken doe je met je hart en vooral ook samen! Om dit in de toekomst vorm te kunnen blijven geven, zoeken we vrienden voor de harmonie. Mensen die hart voor muziek, voor de harmonie maar zeker ook voor de jeugd hebben. Lid zijn van de “Vrienden van Harmonie St. Caecilia” kunt u al zijn vanaf € 50 per jaar. Samen kunnen we dan de muzikale opleiding van de jeugd vorm blijven geven. Als u nu vriend van de harmonie wordt dan ontvangt u als welkomstgeschenk het jubileumboek dat we hebben uitgegeven als herinnering aan ons 150-jarig bestaan. U ontvangt dan ook één keer per jaar ons Caeciliablad en we nodigen u dan ook graag uit voor al onze activiteiten. 

 

Vriend worden? Dat kan door een email te sturen naar: 

E:         penningmeester@st-Caecilia-hoensbroek.nl

P:         Secretariaat 

            Lizet Bosch-van Dun  

            Sleperstraat 3 6432AD Hoensbroek

T:         06-46445452

IBAN:  NL02 RABO 0336 6161 12 t.n.v. Harmonie St. Caecilia

 

Vermeld in de email uw naam, adres en telefoonnummer. Wij nemen dan graag contact met u op. 

bottom of page