top of page

za 18 mrt

|

Hoensbroek

Teunisfeest

Bij deze wil ik jullie namens Wim persoonlijk heel hartelijk uitnodigen voor deze feestavond waar jullie Wim met zijn onderscheiding kunnen feliciteren.

Teunisfeest
Teunisfeest

Tijd en locatie

18 mrt 2023, 20:00

Hoensbroek, Markt 9, 6431 LG Hoensbroek, Nederland

Over het evenement

Harmonie St. Caecilia Hoensbroek nodigt u van harte uit voor het bijwonen van haar jaarlijkse Teunisfeest. Tijdens de feestavond wordt de onderscheiding “Het Teuntje” uitgereikt. Het Teuntje is dé onderscheiding voor mensen die Hoensbroek op een positieve wijze op de kaart zetten.

De zoektocht naar een Teunisdrager in een plaats waar mensen het hart op de juiste plek hebben en zich inzetten voor de gemeenschap, heeft het Teuniscomité dit jaar geleid naar Wim van Straten. Tijd om Wim na jarenlang werk in en voor Hoensbroek eens in het zonnetje te zetten.

Onze Teunisdrager van 2023, Wim, is een man die zich op vele fronten in heeft gezet én nog steeds inzet, voor ons eigen Hoensbroek. Sinds jaar en dag drijvende kracht achter en voor de Ondernemersvereniging Akerstraat Noord, die zich inzet om dat gedeelte van Hoensbroek op de kaart te zetten en houden. Daarnaast is Wim al jarenlang bestuurslid bij de Scouting waar hij een helpende hand uitsteekt waar dat nodig is. Ook Stichting Buurtgericht Werken Mariarade kan al jaren op hem rekenen, zij regelen naast activiteiten voor Mariarade ook de Dodenherdenking in Hoensbroek op 4 mei. Het lijstje is nog niet klaar: Wim is ook voorzitter van het Brooker Shanty-Koor, bestuurslid van Viergebrook en houdt zich bezig met de organisatie van Koningsdag voor de jeugd en festiviteiten op de markt.

Het Teunisfeest vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023 vanaf 20:00 uur in de Harmoniezaal van Hotel- Café Amicitia aan de markt in Hoensbroek. Het Teuniscomité, bestuur en leden van de harmonie nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke uitreiking en om Wim met zijn onderscheiding te feliciteren. We hebben die avond een leuk programma en natuurlijk onze jaarlijkse loterij waarvan de opbrengst naar de jeugd van de harmonie gaat. Lootjes kosten € 0,50 per stuk en u maakt daarmee kans op een van de leuke prijzen!

Wij hopen om u op zaterdag 18 maart aanstaande te mogen begroeten in onze Harmoniezaal!

Met muzikale groet, namens het Teuniscomité, het bestuur en de leden van Harmonie St. Caecilia Hoensbroek.

Deel dit evenement

bottom of page