top of page

za 02 nov

|

Cultureel Centrum Corneliushuis

Magical Moments

Harmonie St. Caecilia houdt op zaterdag 2 november haar jaarlijkse galaconcert. Ook dit jaar heeft de harmonie weer een uniek programma samengesteld dat u meeneemt voor een avond vol magische momenten.

Kaartverkoop via leden of secretaris@harmoniehoensbroek.nl
Zie ook agenda
Magical Moments
Magical Moments

Tijd en locatie

02 nov 2019, 19:30

Cultureel Centrum Corneliushuis, Groeet Genhei 14, 6413 GN Heerlen, Netherlands

Over het evenement

Magical Moments 

Harmonie St. Caecilia houdt op zaterdag 2 november haar jaarlijkse galaconcert. Ook dit jaar heeft de harmonie weer een uniek programma samengesteld dat u meeneemt voor een avond vol magische momenten. De harmonie en haar gasten zorgen voor een zeer afwisselend programma met muziek, zang, beelden en cabaret. 

Zanger en caberetier Jack Vinders zal op deze avond het programma presenteren op zijn eigen wijze en de harmonie begeleidt hem bij de uitvoering van enkele van zijn liedjes. Ook zangkoor St. Caecilia uit Hoensbroek zal meewerken aan het mooie programma.  

Het concert vindt plaats in het Corneliushuis in Heerlerheide en begint om 19:30 uur. Om iedereen de gelegenheid te geven om een mooi plekje te zoeken, gaat de zaal om 19:00 uur open. Kaarten kosten 12,50 en zijn verkrijgbaar via de leden van de harmonie of door een mail te sturen naar secretaris@harmoniehoensbroek.nl 

Deel dit evenement

bottom of page