top of page

vr 16 dec

|

Hoensbroek

Kerstconcert Jeugd Harmonie

Jingle Bells onder de kerstboom

Kerstconcert Jeugd Harmonie
Kerstconcert Jeugd Harmonie

Tijd en locatie

16 dec 2022, 19:00

Hoensbroek, Op de Weijenberg 11, 6431 GB Hoensbroek, Nederland

Over het evenement

Jingle Bells onder de kerstboom

Sinds enkele jaren nodigt de jeugd van harmonie St. Caecilia iedereen graag uit om samen in hogere kerstsferen te komen tijdens hun jaarlijkse kerstconcert. Tijdens de Corona periode kon dat niet live, maar hebben zij wel een optreden verzorgd via L1. Nu is het weer tijd om samen in de kerststemming te komen! Op vrijdag 16 december opent het jeugdorkest van harmonie St. Caeciia Hoensbroek om 19:00 uur haar concert en laat jullie dan genieten van de mooie klanken van de kerstklassiekers. Ook wat modernere muziek zal niet ontbreken, Rudolph en Frosty the Snowman komen vast ook voorbij.  Het concert vindt plaats in het gemeenschapshuis van Mariarade (Op de Weijenberg 11 in Hoensbroek) en duurt een klein uurtje.

Dit jaar zullen er speciale gasten deelnemen aan het programma: de leden van de Radar Band. Tot op dit moment is het voor mensen met een beperking nog niet op veel plekken mogelijk om muziek te maken in groepsverband. Laat dat samen muziek maken nou het mooiste zijn dat er is! De harmonie is een pilot gestart om te kijken of er op een of andere manier kan worden samengewerkt zodat nog meer mensen de kans wordt geboden om samen muziek te maken. Sinds de zomervakantie heeft dirigente Marie-Josée Aarts ook de Radar Band (om de twee weken) onder haar leiding genomen om te kijken wat er mogelijk zou zijn. De pilot wordt nu besloten met deelname aan het kerstconcert van de jeugdharmonie en dat niet alleen: ze zullen zelfs ook samen wat laten horen.

Alle muzikanten en de dirigente nodigen iedereen van harte uit om op vrijdag 16 december naar het Gemeenschaapshuis van Mariarade te komen om daar samen af te tellen naar Kerstmis. Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk, maar een vrije gave wordt op prijs gesteld. Daarmee kan de jeugd voor volgend jaar weer nieuwe concerten voorbereiden. Ben je niet in de gelegenheid om te komen luisteren naar het concert? Dan wensen alle muzikanten en de dirigente jullie alvast heel fijne kerstdagen toe en misschien tot bij het nieuwjaarsconcert van de harmonie in Kasteel Hoensbroek.

Deel dit evenement

bottom of page